Pește florentin este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 3587 calorii, 158g de proteine, și 168g de grăsime. Pentru $39.63 pe portie, această rețetă acoperă 91% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, pătrunjel, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Încercați Pește Florentin, Folie-Pack Pește Florentin, și Folie-Pack pește Florentin pentru două pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Veți dori obține cartofii pe primul ca acestea să ia longest.Potatoes.In un castron mediu se amestecă cartofii cu ulei și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se pune in tigaie cu catei de usturoi si se fierbe la cuptor 200C timp de 30-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Serviți cartofii și usturoiul pe lateral și presărați cu mentă.Pentru Fish.In o cratiță aduceți puțină apă la fierbere și adăugați spanac, pentru gătit proaspăt până la ofilire, pentru gătit congelat până la dezghețare, scurgeți, lăsați-l să se răcească și apoi stoarceți excesul de lichid out.In o tigaie combinați uleiul și untul și încălziți, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, adăugați ciupercile și usturoiul, gătiți până când ciupercile sunt ușor rumenite și moi așezate într-o parte.Pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Caracatiță Brite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
4
Încălziți laptele într-o tigaie, adăugați cayenne, nucșoară și boia. Când laptele este aproape de fierbere se amestecă puțină apă cu făină de porumb și se toarnă în lapte, amestecând până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați brânzeturile, rezervând câteva linguri de parmezan pentru blat, amestecați până se topesc.Braconaj fish.In o tigaie mare se amestecă vinul cu ierburi, se adaugă pește și braconaj timp de aproximativ 8 minute până când fulgii de pește, dar nu se destramă.Adunarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Amestecați amestecul de ciuperci și ceapă în spanac, lingurați în fundul unei caserole care acoperă fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
7
Așezați fileuri de pește deasupra spanacului,
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
8
Se toarnă sosul peste fileuri, se presară cu parmezan rămas.Grătiți până se rumenesc deasupra și clocotesc.În timp ce eu sunt Grill pește am pus cartofii mei la foc mic pe aragaz pentru a păstra cald.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.