Pește de scândură de cedru cu crustă de hrean de citrice și sos de unt

Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Peștele de scândură de cedru cu crustă de hrean de citrice și sos de unt ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $7.67 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 59G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă servește 2. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sos de unt, coriandru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja portocalie, puteți urma acest fel principal cu Parfum De Afine-Portocale ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare sunt Somon de scândură de cedru cu sos de mărar de hrean, Miso - pește prăjit pe scândură de cedru, și Somon De Scândură De Cedru: Pește Superb La Grătar.
Instrucțiuni
Înmuiați scândura în apă pentru a acoperi 1 oră; scurgere.
Se amestecă împreună hreanul și următoarele 7 ingrediente într-un castron mic.
Frecați scândura cu ulei de măsline.
Așezați fileurile pe scândură; se presară cu condimente Creole. Completați fiecare file cu amestec de hrean.
Coaceți la 400 timp de 14 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Se servește cu sos de unt și se ornează, dacă se dorește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.