Rețeta de pește crocant crocant și chipsuri este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță o mare lactate gratuit și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Pentru $ 4.39 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 1101 calorii, 46G de proteine, și 63G de grăsime. Un amestec de maioneză, tilapia, apă seltzer și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este super. Încercați Goujons de pește crocant cu chipsuri slabe, Pește și chipsuri crocante, și Pește și chipsuri crocante cu conținut scăzut de grăsimi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți o foaie de copt în cuptor pentru a preîncălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Folosind atașamentul de feliere pe un robot de bucătărie sau un cuțit, feliați cartofii în discuri subțiri de aproximativ 1/4 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Puneți 1/3 din cartofii feliați într-un recipient cu apă rece și rezervați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Așezați restul de 2/3 din cartofi într-un castron mare cu 2 lingurițe de ulei de canola, sare și piper, după gust și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Scoateți foaia de copt din cuptor și pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Transferați cartofii pe foaia de copt și coaceți timp de 10 minute, răsturnați fiecare cip și coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Într-un vas mediu se încălzește 3 căni de ulei de canola la 360 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Într-un castron mare combinați ingredientele uscate rămase, cu excepția a 1/2 cană de făină și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Bateți în apa seltzer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Spumantă
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
11
Așezați restul de 1/2 cană de făină pe o farfurie sau o farfurie și condimentați cu sare și piper. Dragați tilapia în făină, scuturați excesul, apoi înmuiați în aluat. Puneți cu grijă peștele bătut în uleiul fierbinte. Lucrând în loturi pentru a nu aglomera oala, prăjiți 6 minute până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tilapia
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Bomboane De Caracatiță Brite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Scoateți pe o placă rezistentă la cuptor căptușită cu prosoape de hârtie sau o pungă de hârtie maro. Repetați cu fileurile rămase. În timp ce prăjiți tilapia rămasă, păstrați fileurile fierte calde într-un cuptor preîncălzit la 250 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tilapia
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Serviți imediat cu chipsuri și sos Tartar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
14
Combinați toate ingredientele într-un castron mic și amestecați până se amestecă bine.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.