Pește condimentat și creveți
Peștele condimentat și creveții ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 587 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână creveți, tăiței de orez, ulei de arahide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pește Condimentat La Grătar, Pește Condimentat La Grătar, și Pește condimentat cu cuscus pentru unul.
Instrucțiuni
Purificați ceapa, usturoiul, creveții uscați, ardeii iute și pasta de creveți într-un blender.
Adăugați ceașcă de ulei și procesați până se omogenizează.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-un wok la foc mediu-mic.
Adăugați amestecul de ceapă și gătiți, amestecând des, aproximativ 10 minute, sau până când se usucă relativ.
Transferați într-un castron.
Adăugați 2 lingurițe de ulei și încălziți la foc mare.
Adăugați ceapa și amestecați timp de 1 minut.
Adăugați ardeii roșii și verzi și amestecați timp de 3 minute.
Adăugați porumbul pentru bebeluși și prăjiți încă 1 minut, până când legumele sunt crocante-fragede.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în wok și încălziți.
Adăugați peștele și creveții și amestecați timp de 2 minute sau până când sunt opace. Întoarceți amestecul de ceapă și legumele în wok și amestecați aproximativ 1 minut.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.