Pește și chipsuri de Halibut de pe coasta de vest cu sos Tartar de casă

Pește și chipsuri de Halibut de pe coasta de vest cu sos Tartar de casă
Coasta de Vest Halibut pește și Chips-uri cu sos Tartar de casă ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. O porție conține 1327 calorii, 61G de proteine, și 62g de grăsime. Pentru $10.49 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, smântână, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Rețetă De Pește Și Chipsuri Cu Sos Tartar De Casă, Bețișoare de pește Halibut cu sos Tartar de mărar-caper, și Cod prăjit pentru pește și chipsuri cu sos Tartar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Coaceți cartofii pe o tavă în cuptorul fierbinte timp de 30 până la 45 de minute - până când cuțitul este fraged. Acest lucru se poate face cu o seară înainte sau înainte de timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Tăiați fiecare cartof în 6 sau 8 pene în funcție de dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Încălziți 3 inci de ulei într-o friteuză. Sau puteți încălzi 3 inci de ulei într-o oală adâncă. Începeți prin a prăji jumătate din pene la un moment dat timp de 4 până la 5 minute până când sunt crocante și rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Într-un bol mare de amestecare, combinați făina și amidonul de porumb. Condimentează amestecul de făină cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Faceți o fântână în centru și turnați treptat sifonul club și gălbenușurile de ou în timp ce bateți. Lucrați - vă drumul din centru, combinând încet ingredientele uscate pentru a forma un aluat neted. Înveliți ușor fileurile de pește în făină condimentată, apoi înmuiați-le în aluat și prăjiți-le în ulei de 375 grade F. Se prăjesc 4-5 minute până când sunt crocante și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Apă SpumantăApă Spumantă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie, apoi condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Se servește cu frunze de pătrunjel prăjite crocante și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Pană De LămâiePană De Lămâie
1
Într-un bol mic de amestecare, combinați toate ingredientele sosului tartru. Puneți deoparte la frigider timp de 10 până la 15 minute înainte de servire, pentru a lăsa aromele să se unească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Attems Ramato Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Atems Ramato Pinot Grigio
Atems Ramato Pinot Grigio
Pinot Grigio Ramato continuă o tradiție a Republicii Veneția, deoarece "ramato", sau cupru, era termenul la care se face referire Pinot Grigio în contracte. O practică specială de vinificare a dus la utilizarea acestui termen: mustul rămâne în contact cu piei timp de 24 de ore și această practică conferă vinului o nuanță arămie foarte distinctivă. Attems Cupra Ramato se mândrește cu un buchet bogat, fructat și se deschide plin și greu pe palat, cu mai multe fațete flavors.It este perfect atunci când este asociat cu pește gras, cu antipasti delicate sau pe bază de legume, însoțitorul ideal pentru preparatele de vară și este delicios, precum și un aperitiv.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Revista