Pavlovas Cu Cremă Portocalie

Pavlovas Cu Cremă Portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Pavlovas cu cremă de portocale. O porție conține 427 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 96 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați portocale, albușuri de ou, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pavlovas Roșu Și Portocaliu, Pavlovas de afine și portocale, și Pavlovas individuale cu cremă de brânză frișcă și sos de zmeură.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 200 F. Liniați foaia de copt cu hârtie pergament și pulverizați ușor cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Bateți albușurile, oțetul și 1/8 linguriță de sare la viteză medie-mică până se slăbesc, aproximativ 30 de secunde. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți până se formează vârfuri moi, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Combinați 3/4 cană de zahăr și amidon de porumb și, cu mixerul în funcțiune, adăugați încet în castron câte 1 lingură. După ce s-a adăugat tot amestecul de zahăr, continuați să amestecați până se formează vârfuri rigide, lucioase, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați vanilie și bateți doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
5
Lingurați 6 bezea la aproximativ 1 inch distanță pe foaia de copt pregătită, folosind partea din spate a lingurii pentru a face o indentare—bezea ar trebui să semene cu cuiburile.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Coaceți până se întărește și se usucă, aproximativ 1 1/2 ore. Opriți cuptorul, deschideți ușa cuptorului cu o lingură de lemn și lăsați bezeaua să se răcească în cuptor aproximativ 1 oră. Bezeaua poate fi depozitată într-un recipient etanș până la 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Între timp, bateți ouăle, gălbenușurile de ou, restul de 1/2 cană de zahăr și restul de 3/8 linguriță de sare împreună într-o cratiță cu fund mediu greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Adăugați 2 linguri de coajă de portocală, coajă de lămâie, suc de portocale și suc de lămâie și gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant, până se îngroașă și consistența budincii, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Se strecoară cașul într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Se adaugă untul și se amestecă până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
11
Așezați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața cremei și răciți complet. Alternativ, așezați vasul în baie de gheață și amestecați constant până când crema este complet răcită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Pentru a face segmente, tăiați aproximativ 1/2 inch de la și de jos de portocaliu. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați pielea și îndepărtați portocala, lăsând carnea expusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Tăiați între membrane pentru a obține segmente.
14
Tăiați fiecare segment în 3 sau 4 bucăți.
15
Bateți smântâna într-un castron răcit până se formează vârfuri rigide, 2 până la 3 minute. Se amestecă 1/3 din cremă în crema răcită, apoi se pliază în crema rămasă, rămânând 1 lingură de coajă de portocală și segmente de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
16
Pentru a servi, acoperiți fiecare pavlova cu cremă de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista