Pavlovas Cu Cremă Portocalie

Pavlovas Cu Cremă Portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Pavlovas cu cremă de portocale. O porție conține 427 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 96 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați portocale, albușuri de ou, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pavlovas Roșu Și Portocaliu, Pavlovas de afine și portocale, și Pavlovas individuale cu cremă de brânză frișcă și sos de zmeură.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 200 F. Liniați foaia de copt cu hârtie pergament și pulverizați ușor cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Bateți albușurile, oțetul și 1/8 linguriță de sare la viteză medie-mică până se slăbesc, aproximativ 30 de secunde. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți până se formează vârfuri moi, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Combinați 3/4 cană de zahăr și amidon de porumb și, cu mixerul în funcțiune, adăugați încet în castron câte 1 lingură. După ce s-a adăugat tot amestecul de zahăr, continuați să amestecați până se formează vârfuri rigide, lucioase, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Adăugați vanilie și bateți doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
5
Lingurați 6 bezea la aproximativ 1 inch distanță pe foaia de copt pregătită, folosind partea din spate a lingurii pentru a face o indentare—bezea ar trebui să semene cu cuiburile.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
6
Coaceți până se întărește și se usucă, aproximativ 1 1/2 ore. Opriți cuptorul, deschideți ușa cuptorului cu o lingură de lemn și lăsați bezeaua să se răcească în cuptor aproximativ 1 oră. Bezeaua poate fi depozitată într-un recipient etanș până la 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
7
Între timp, bateți ouăle, gălbenușurile de ou, restul de 1/2 cană de zahăr și restul de 3/8 linguriță de sare împreună într-o cratiță cu fund mediu greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Adăugați 2 linguri de coajă de portocală, coajă de lămâie, suc de portocale și suc de lămâie și gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant, până se îngroașă și consistența budincii, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Se strecoară cașul într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
10
Se adaugă untul și se amestecă până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
11
Așezați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața cremei și răciți complet. Alternativ, așezați vasul în baie de gheață și amestecați constant până când crema este complet răcită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
12
Pentru a face segmente, tăiați aproximativ 1/2 inch de la și de jos de portocaliu. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați pielea și îndepărtați portocala, lăsând carnea expusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
13
Tăiați între membrane pentru a obține segmente.
14
Tăiați fiecare segment în 3 sau 4 bucăți.
15
Bateți smântâna într-un castron răcit până se formează vârfuri rigide, 2 până la 3 minute. Se amestecă 1/3 din cremă în crema răcită, apoi se pliază în crema rămasă, rămânând 1 lingură de coajă de portocală și segmente de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
16
Pentru a servi, acoperiți fiecare pavlova cu cremă de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista