Pastele Andreei Fagioli

Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încearcă pastele lui Andrea Fagioli. Această rețetă face 8 porții cu 427 calorii, 18g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți busuioc, sare, paste ditalini și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Rețete similare includ Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan și fasole cu cârnați), și Pastan e Fagioli (paste italiene și supă de fasole).
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu, gătiți ceapa în ulei de măsline până devine translucidă. Se amestecă usturoiul și se gătește până se înmoaie. Reduceți căldura și amestecați sosul de roșii, apa, pătrunjelul, busuiocul, oregano, sarea, fasolea cannelini, fasolea bleumarin și parmezanul. Simmer 1 oră.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere. Se amestecă în supă.