Pastel de Choclo (plăcintă de păstor de vită și porumb)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați Pastel de Choclo (plăcintă de păstor de vită și porumb). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 613 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,8 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piept de pui la grătar, carne de vită măcinată, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pastel de Choclo (plăcintă de păstor de vită și porumb), Pastel De Choclo (Caserolă De Vită Cu Topping De Aluat De Porumb), și Plăcintă cu carne și porumb (Pastel de Choclo).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, combinați carnea de vită și uleiul de măsline; rupeți carnea de vită în bucăți și amestecați adesea până când nu mai este roz în centru și lichidul se evaporă, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Între timp, într-un castron mic, acoperiți stafidele cu apă fierbinte de la robinet și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scurgere.
5
Cu o lingură cu fante, transferați carnea de vită într-un castron. La picături, adăugați ceapă și usturoi. Se amestecă adesea la foc mare până când ceapa se rumeneste ușor, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați stafide, măsline, boia de ardei, chimen, carne de vită și 3 linguri de apă; se amestecă la foc mediu pentru a amesteca aromele, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pâine De Porumb
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8
Se amestecă amestecul în 4 Caserole individuale (dimensiunea de 2 până la 2 1/2 cană).
9
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
10
Puneți porții egale de pui peste carne de vită și împingeți jumătățile de ou în caserole, făcând nivelul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
11
Într-un robot de bucătărie, rotiți porumbul, 1/2 linguriță de piper și smântână până când se curăță grosier. Clătiți și uscați tigaia, apoi turnați amestecul de porumb în tigaie. Amestecând la foc mare, aduceți la barbotare, apoi reduceți căldura și, amestecând des, fierbeți până la galben mai închis și mai uscat, 5 până la 7 minute. Se amestecă amestecul de porumb în mod egal peste carnea de vită, pui și ouă și se întinde nivelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
12
Puneți caserole pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
13
Coaceți, neacoperit, așezat pe un raft poziționat astfel încât vârfurile să fie la aproximativ 4 inci de broiler, până când sunt fierbinți în centru, 13 până la 16 minute. Întoarceți căldura la fiert (căldura poate să nu se aprindă imediat) și cruste maronii, cu 3 până la 4 minute mai mult după ce broilerul este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
14
Asocierea vinului: Cabernet Sauvignon chilian sau Merlot cu arome de cassis închis, prune și negru-măsline, cum ar fi Santa Rita Cabernet Sauvignon
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Creme De Cassis
Aluat De Pâine De Porumb
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi