Paste siciliene cu pește-spadă, fenicul, mentă și pesmet

Paste siciliene cu pește-spadă, fenicul, mentă și pesmet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele siciliene cu pește-spadă, fenicul, mentă și pesmet. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 926 calorii, 36g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptură de pește-spadă, sare și piper kosher, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Paste de sardină în stil Sicilian cu pesmet, Sfincione (Pizza siciliană de Anul Nou cu pesmet, ceapă și Caciocavallo), și Salată siciliană de fenicul și portocale cu ceapă roșie și mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Într-o tigaie largă, antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pesmetul, migdalele și semințele de fenicul și condimentați cu sare și piper. Pâine prăjită, amestecând des, până devine aurie și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Se scoate într-un castron și se lasă deoparte, apoi se șterge tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Combinați usturoiul, feniculul, frunzele de fenicul și menta în vasul unui robot de bucătărie. Se pulsează până se toacă aproximativ, 6 până la 8 impulsuri scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați 1 lingură de ulei. Condimentează peștele cu sare și piper. Când uleiul strălucește, adăugați pește și gătiți, rotind o dată, până când este gătit și opac la mijloc, aproximativ 5 minute în total (mai mult sau mai puțin în funcție de grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
7
Întoarceți tigaia la foc mediu și adăugați uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se încălzește până strălucește, apoi se adaugă usturoiul tocat, feniculul și ierburile în tigaie și se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand, pana cand feniculul se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați roșiile și încălziți. Folosiți un tocător de cartofi pentru a sparge roșiile. Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți până când sosul este redus, dar încă gros, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
10
În timp ce sosul fierbe, gătiți pastele în apă sărată până când sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
11
Scoateți pielea de pe peștele-spadă și tocați aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
12
Se adaugă în sosul de roșii și fenicul, împreună cu pastele scurse. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 1 minut pentru a permite pastelor să absoarbă sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
13
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și serviți cu amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista