Paste Penne De Vară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Summer Penne Pastan. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de dovlecei, ardei grași, ardei grași și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Penne all ' Arrabbiata {paste Penne picante} - 50 de schimbătoare de jocuri pentru femei în mâncare-Ruth Rogers și Rose Gray, Penne și legume de vară, și Cremos Vara Veggie & Cârnați Penne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare gătiți pastele penne în apă sărată clocotită până la al dente.
Scurgeți pastele, lăsând - o ușor umedă.
În timp ce pastele se gătesc, spălați ardeii grași și tăiați-i în fâșii de 1/4 inch. Într-o tigaie mare la foc mediu puneți 2 linguri de ulei de măsline și sotati ardeiul până se înmoaie. Nu lăsați ardeii să se rumenească.
În tigaie, adăugați dovlecelul feliat și dovlecelul galben și sotati timp de 2 minute.
Adăugați ciupercile feliate și usturoiul tocat și sotati încă 2 minute, amestecând frecvent.
Adăugați roșiile tocate și scoateți-le de pe foc.
Dish porțiuni de paste pe placat încălzit.
Se presară cu sare și piper după gust.