Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele Penne cu sos de carne. Pentru $6.68 pe portie, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 924 calorii. Această rețetă servește 4. 943 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, pătrunjel, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Încercați Penne La Cuptor Cu Sos De Carne, Meat Lite: Penne cu slănină și sos de roșii crude, și Paste Penne Cu Sos De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește până la fierberea unei oale mari cu 4 litri de apă în ea. Odată ce apa fierbe, sareți-o cu 1 lingură de sare. Odată ce apa revine la fierbere, adăugați pastele în oală. Se lasă neacoperit, se lasă să gătească la foc mare cu un clocot puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Puneți cronometrul timp de 8-10 minute sau orice spune pachetul dvs. de paste este potrivit pentru al dente (gătit, dar încă puțin ferm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
3
Scurgere.2 După ce ați început să încălziți apa, începeți să lucrați la sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie foarte mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa tocată, condimentul Italian și fulgii de ardei roșu. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se adaugă usturoiul, cimbru proaspăt, se condimentează cu sare și piper. Gatiti un minut suplimentar, pana cand usturoiul este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. 3
8
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare. Sareați Generos fundul tigaiei. Odată ce tigaia este fierbinte, rupeți bucăți mici de carne de vită măcinată și adăugați-le în tigaie, fără a amesteca. (Poate fi necesar să lucrați în loturi; nu aglomerați tigaia.) Vrei ca carnea să se rumenească bine. Dacă tigaia este prea fierbinte și carnea arde, nu se rumeneste, scoateți tigaia de pe foc puțin și reduceți focul la mediu. Pe soba noastră electrică cu bobină, este nevoie de setarea de căldură ridicată pentru ca carnea să se rumenească suficient, dar aragazul dvs. poate fi diferit. Odată ce carnea este rumenită pe o parte (câteva minute), folosiți o spatulă metalică pentru a răsturna carnea pentru a se rumeni pe cealaltă parte. În acest moment, presupunând că utilizați o tigaie din fontă, puteți scoate tigaia de pe foc. Căldura reziduală din tigaie va termina de gătit carnea. 4 Folosiți o lingură cu fante pentru a ridica carnea din tigaia din fontă și adăugați-o în tigaie cu ceapa condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați sos de roșii. Folosiți marginea spatulei metalice pentru a rupe bucățile mai mari de carne în bucăți mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Adăugați busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
11
Adăugați o linguriță de zahăr. Aduceți la foc mic la foc mic, lăsați să gătească, neacoperit, timp de 15 minute. 5 Odată ce sosul a fiert timp de 15 minute, reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
12
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
13
Adăugați puțin mai mult zahăr dacă sosul este prea acid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
14
Adăugați mai mult sos de roșii dacă sosul este puțin uscat. Se amestecă pastele penne fierte.