Paste la Checca
Paste la Checca ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 373 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați rucola, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Paste Checca cu Burrata, Alla Checca, și Spaghete Cu Sos Checca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele pana cand sunt al dente.
Între timp, într-un castron mare, strângeți roșiile pentru a le rupe (este mai rapid decât tocarea, iar copilului dvs. îi va plăcea probabil să se alăture).
Adăugați usturoiul, uleiul, rucola (dacă folosiți), sarea și piperul; pune deoparte.
Scurgeți pastele (rezervând 1/2 cană de apă) și aruncați-le cu roșiile. Dacă pastele sunt încă puțin uscate, adăugați o parte din apa de gătit.
Lăsați să stea până când căldura din paste a fiert ușor roșiile și usturoiul și a ofilit rucola, 1 până la 2 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Per porție: 357 calorii, 15g grăsimi (2g saturate), 0mg colesterol, 13mg sodiu, 48G carbohidrați, 4G fibre, 9G proteine
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "