Paste implicite Groovy cu Radicchio fiert și ceapă caramelizată

Paste implicite Groovy cu Radicchio fiert și ceapă caramelizată
Pastele implicite Groovy cu Radicchio fiert și ceapă caramelizată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 602 calorii, 17g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de SippitySup. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, apă, paste și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare includ Radicchio fiert și paste de ceapă caramelizate, Spaghete cu ceapă caramelizată și Radicchio, și Paste cu Radicchio fiert.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei într-o tigaie mare setată la foc mediu. Odată ce spuma dispare, adăugați ceapă, 1 linguriță de cimbru și sare de linguriță. Gatiti, amestecand des pana cand ceapa se inmoaie oarecum, aproximativ 6 minute. Reduceți focul și continuați să gătiți încet, amestecând ocazional până când este bine caramelizat și foarte moale, cu aproximativ 50 de minute mai mult, în funcție de conținutul de apă al cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați 1 linguriță de oțet și 1 lingură de apă; amestecând și răzuind orice bucăți maro de pe fundul tigaiei până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 3 minute. Repetați cu o altă linguriță de oțet și o altă lingură de apă. Ceapa ar trebui să fie un pic jammy. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați ceapa într-un castron; pus deoparte.Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert pentru paste.Între timp, folosind aceeași tigaie ca ceapa topiți 1 lingură de unt cu restul de 1 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați usturoiul și saut-ul până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Așezați bucățile de radicchio sferturi în tigaie tăiate cu părțile în jos. Ar trebui să sfârâie. Întoarceți radicchio pe cealaltă parte tăiată și adăugați suficient stoc de legume pentru a le acoperi cam la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați untul rămas, zahărul, fulgii de piper și un vârf de sare. Aduceți apa la fierbere, apoi reduceți focul la foarte mic. Se fierbe aproximativ 15 minute până când radicchio este fraged și sosul a fost redus la o glazură siropoasă. Dacă radicchio pare făcut înainte ca glazura să fie realizată, îndepărtați-le ușor pe o farfurie folosind o fantă în curând. Continuați să gătiți sosul până când se reduce la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Se toarnă sosul peste radicchio; se lasă deoparte ușor acoperit într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Adăugați pastele în oala cu apă sărată clocotită și gătiți până la al dente, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scurgeți pastele, rezervând aproximativ ceașcă de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Așezați pastele în vasul cald de servire. Se amestecă ceapa, parmezanul și suficientă apă rezervată pentru Paste pentru a obține ceapa pentru a acoperi pastele. Acoperiți pastele cu radicchio, fie în bucăți mari, fie tocate aproximativ, după cum preferați. Finalizați cu o stropire de parmezan și o măcinare bună de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Se servește cald.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista