Paste din cereale integrale cu năut și Escarole

Paste din cereale integrale cu năut și Escarole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu cereale integrale cu năut și Escarole. Această rețetă servește 4 și costă 4,34 USD pe porție. O porție conține 2225 calorii, 112g de proteine, și 47G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați penne cu cereale integrale, fulgi de piper, capere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma năutul, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Paste cu Escarole și năut, Cotlete De Porc Cu Năut Sotat, Escarole Și Măr, și Tabbouleh cu cereale mixte cu vinete prăjite, năut și mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului; adăugați escarolul în ultimele 2 minute, acoperiți și nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2
Scoateți escarola cu clești; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană lichid de gătit. Între timp, dacă utilizați capere, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
4
Adăugați caperele și prăjiți până când sunt crocante, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
5
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
6
Adăugați restul de 3 linguri de ulei în tigaie. Gatiti fulgii de usturoi, patrunjel si ardei rosu pana cand usturoiul se toasteaza usor, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
7
Adăugați roșiile, năutul, un vârf de sare și frunzele de dafin. Gatiti pana cand rosiile si nautul se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Adăugați escarolul și sucul de roșii rezervat și gătiți până când sosul se îngroașă ușor, încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
EscarolaEscarola
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Scoateți și aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Adăugați pastele fierte în tigaie și aruncați cu sosul; condimentează cu sare și piper. (Dacă sosul este gros, adăugați puțină apă de paste rezervată.) Se amestecă brânza și se acoperă cu capere prăjite, dacă se utilizează, și mai multă brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Paste FiertePaste Fierte
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
11
Fotografie de Antonis Achiellos
DificultateGreu
Gata În42 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista