Paste de vinete și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele de vinete și roșii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 618 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, bulion de pui, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sos De Paste Cu Vinete Și Roșii, Paste Orzo Cu Vinete Prăjite Și Roșii, și Paste cu vinete prăjite-sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați vinetele și un vârf generos de sare și lăsați să gătească, agitând și aruncând ocazional, până când vinetele se rumenesc și s-au înmuiat complet, 10 până la 11 minute. Dacă vinetele amenință să ardă, reduceți căldura la mediu.
Se transferă într-un castron, se acoperă cu folie și se lasă deoparte.
Adăugați uleiul rămas în tigaie și creșteți focul la mediu. Când străluciți, adăugați ceapa și un vârf de sare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul și fulgii de chili roșii și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați roșiile și sucul lor și aduceți la foc mic. Odată ce roșiile s-au înmuiat, rupeți-le ușor cu un tocător de cartofi. Gatiti pana cand sosul s-a ingrosat, condimentand dupa gust, 8-10 minute. Apoi adăugați bulionul și aduceți-l la foc mic.
Adăugați pastele și acoperiți, la foc mediu, asigurându-vă că există bule active și viguroase. Amestecați ocazional pentru a vă asigura că sosul nu se lipeste și lăsați să gătească până când pastele sunt ferme până la mușcătură, 12 până la 15 minute și amestecați vinetele. Rupeți mozzarella în bucăți mici și adăugați-o în tigaie, încălzind până abia începe să se topească, aproximativ 1 minut. Se amestecă busuiocul, se condimentează după gust cu sare și piper și se servește.