Paste de roșii aurii soare de vară cu pesmet

Paste de roșii aurii soare de vară cu pesmet
Pastele de roșii de aur Sun de vară cu pesmet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 678 calorii, 21g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, roșii cherry sun gold, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Farfalle cu dovlecei și sos de roșii Sun Gold, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Între timp, adăugați bucăți de pâine într-un robot de bucătărie și procesați până se formează firimituri fine, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie din oțel inoxidabil de 10 inci pe mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați firimituri și amestecați până când sunt acoperite uniform în ulei. Gatiti, amestecand des, pana cand firimiturile de paine se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Subţire-Subţire-
4
Transferați într-un castron de dimensiuni medii. Aruncați cu un sfert din busuiocul feliat și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Încălziți untul și restul de 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
7
Adăugați fulgi de usturoi și ardei roșu și gătiți până când usturoiul se rumeneste ușor, aproximativ 1 minut. Ridicați focul la mediu-înalt și adăugați roșiile și jumătate din busuiocul mărunțit. Se amestecă bine. Gatiti pana cand toate rosiile s-au deschis si incepe sa se formeze un sos usor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
9
Gatiti pastele la al dente conform instructiunilor de pe ambalaj. Rezervați o 1/4 cană de apă pentru paste, apoi scurgeți-o în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
10
Adăugați pastele în tigaie cu roșii și aruncați bine. Întoarceți focul la mare, turnați jumătate din apa rezervată pentru paste și gătiți până când sosul este gros. Dacă este prea uscat, adăugați mai multă apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Serviți pastele cu o stropire de pesmet și busuiocul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista