Paste De Pui Creole

Paste De Pui Creole
Pastele de pui Creole ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 300 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de lapte evaporat, usturoi, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare includ Paste De Pui Creole Cremoase, Paste De Creveți Creole, și Paste Creole cu cârnați și creveți.

Instrucțiuni

1
Combinați făina și 1 1/2 lingurițe de condimente Creole într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați pui și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
4
Adăugați pui, ceapă, ardei gras și usturoi; gătiți 8 până la 10 minute sau până când puiul este gata și legumele sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
În timp ce amestecul de pui gătește, gătește fettuccine conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Combinați restul de 1/2 linguriță de condimente Creole și jumătate și jumătate; adăugați la amestecul de pui în tigaie, răzuind fundul tigaiei pentru a degrada. Gatiti 1 minut sau pana cand sosul este usor ingrosat. Aruncați cu fettuccine gătită; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină GătităFettuccină Gătită
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista