Paste de fructe de mare inspirate de Paella cu sos de cremă de coniac
Paellan inspirat fructe de mare paste cu un sos de crema de coniac ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 357 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.41 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sarea de mare, coada de homar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de porumb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Sifon Cu Lămâie Cu Cremă De Zmeură ca desert. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Paste de fructe de mare cu sos de cremă de roșii Sherry, Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), și Turcia în sos de cremă de coniac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți jumătate din unt într-o cratiță medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați jumătate din șobolani și o parte din amestecul de condimente paella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3
Adăugați crema și fierbeți timp de 5 minute. Apoi adăugați brânza și jumătate de usturoi și amestecați repede până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Adăugați un sfert din stocul de fructe de mare, coniacul și coaja de lămâie în sos și lăsați acest lucru să se reducă până la gros și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Litru (4 Căni) De Stoc De Fructe De Mare
Nonpareils Argintii
Coniac
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Înmuiați tăiței de orez uscați în apă caldă pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De Orez
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
7
Presărați carnea de crab, creveții și homarul cu un amestec de condimente paella și sare. Luați o parte din tăiței și așezați-vă pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Crabmeat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Adăugați o porție de carne de crab, creveți și homar în mijlocul tăiței și înfășurați-le. Repetați pașii pentru " pachetele de tăiței de orez cu fructe de mare."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
9
Încălziți uleiul într-o oală grea și prăjiți adânc mănunchiurile de tăiței până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scoateți din ulei, scurgeți pe prosoape de hârtie și condimentați imediat cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
11
Într-o tigaie adăugați untul rămas, usturoiul și șalotele și gătiți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați restul de fructe de mare și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Litru (4 Căni) De Stoc De Fructe De Mare
Pentru Ungerea Insertului
13
Adăugați midii în bulion și aburiți până se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
1-1/2 Cană Supă De Pui
14
Așezați pachetul de fructe de mare prăjite în mijlocul unui bol și sosul de lingură în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
15
Așezați midii în fiecare colț al bolului (4 pe porție).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca gloată Tempranillo. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Rabble Tempranillo
Un soi clasic de struguri spaniol din podgoriile noastre cultivate durabil din Paso Robles. Dacă Don Quijote ar fi un vin, acesta ar fi—perfect cu paella, ardei roșii umpluți și ciuperci marinate.Arome de prune negre, lemn dulce și smochine coapte. Arome luxuriante de plăcintă de mure, sarsaparilla și cutie de trabucuri. Taninuri rustice seducătoare la final.Maturat timp de nouă luni în butoaie de stejar francez și American (27% stejar nou)