Paste de dovlecei prăjiți și ceapă roșie
Pastele de dovlecei prăjiți și ceapă roșie durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 98 cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 449 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 71 de fani. Dacă aveți la îndemână dovlecei, ceapă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Ceapă roșie prăjită și paste de dovlecei, Dovlecei prăjiți cu ceapă roșie, Oregano și mentă, și Dovlecei prăjiți și ceapă roșie cu Tahini și Za ' atar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200C/gaz 6/ventilator 180C. curățați și deseed dovlecelul, apoi tăiați-l în bucăți de dimensiuni cu gura și vârful într-o formă de prăjire. Curățați ceapa, lăsând rădăcina intactă. Apoi tăiați fiecare, prin rădăcină, în opt pene și puneți-le în formă.
Adăugați usturoiul în cutie cu 2 linguri de ulei de măsline.
Presărați generos cu sare și piper, apoi aruncați totul împreună cu mâinile până când toate ingredientele strălucesc. Prăjiți 30-35 de minute, până când totul s-a rumenit frumos.
Între timp, gătiți pastele într-o tigaie mare cu apă sărată urmând temporizările date pe pachet.
Scurgeți pastele, rezervând aproximativ 4 linguri de apă de gătit.
Scoateți cositorul din cuptor și adăugați apa de gătit și crme frache, amestecând totul ușor. Sfat în paste și aruncați bine.
Se servește cu o stropire de parmezan proaspăt ras.