Paste cu sparanghel, fasole Cannellini și cremă de Porcini
Pastele cu sparanghel, fasole Cannellini și cremă de Porcini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 285 calorii, 15g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de lapte de soia, suc de lămâie, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi tofu de mătase, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Tofu Cu Ciocolată Mătăsoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Paste Penne cu fasole Cannellini și Prosciutto, Paste cu dovlecei, ciuperci și fasole Cannellini în Marinara, și Paste de mărar-dovlecei cu fasole Cannellini, inimi de palmier și Feta.
Instrucțiuni
1
Se toarnă apa clocotită peste ciuperci și se înmoaie până se rehidratează complet, aproximativ 20 de minute. Strecurați-le printr-o sită fină sau un filtru de cafea, prinzând și rezervând lichidul; clătiți-le dacă sunt nisipoase și tocați. Pune deoparte. Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă clocotită până când sunt al dente. Când este gata, scurgeți-l, rezervând 1/2 cană din apa de gătit și puneți pastele într-un bol de servire. În timp ce pastele se gătesc, amestecați tofu de mătase, lapte de soia și usturoi până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Silken Tofu
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Lapte De Soia
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
2
Se toarnă într-o cratiță, se adaugă un vârf de nucșoară și lichidul de ciuperci rezervat și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați sucul de lămâie, sherry, ciupercile rezervate și fasolea scursă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Toppinguri, Opționale
4
Se adaugă sare și piper după gust. Fierbeți până când fasolea este caldă. Și în timp ce gătiți, aburiți sparanghelul până când este fraged, dar crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, Opționale
5
Adăugați sparanghelul în pastele fierte și aruncați sosul. Dacă pare uscat, adăugați puțină apă de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Adăugați mai multă sare sau piper după gust și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)