Paste cu sparanghel și Prosciutto

Pastele cu sparanghel și Prosciutto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 3.45 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 721 calorii, 23g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână smântână grea, vin, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prosciutto și paste de sparanghel, Paste cu mazăre, sparanghel, salată de unt și Prosciutto, și Paste cu mazăre, sparanghel, salată de unt și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Gatiti prosciutto - ul intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana cand se ingrasa si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 2 minute.
Adăugați usturoiul și cimbrul și gătiți până când usturoiul începe să se înmoaie, aproximativ 30 de secunde.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați vinul. Reveniți la căldură și gătiți până când vinul se evaporă ușor, încă 2 minute.
Adăugați 1/4 linguriță sare și piper după gust.
Adăugați smântâna și nucșoara și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă ușor, încă aproximativ 3 minute.
Între timp, adăugați pastele în apa clocotită și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează, adăugând sparanghelul în ultimul minut de gătit. Rezervați 1/2 cană apă de gătit, apoi scurgeți pastele și sparanghelul.
Adăugați brânza în sosul de smântână și amestecați pentru a combina.
Adăugați pastele și sparanghelul și aruncați pentru a acoperi, adăugând o parte din apa de gătit rezervată pentru a slăbi, dacă este necesar. Condimentează cu sare și piper. Împărțiți între boluri și acoperiți cu mai multă brânză.
Fotografie de Antonis Achilleos