Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu spanac, nucșoară și creveți. O porție conține 439 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $3.53 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați brânză cremă cu 3 grăsimi, vidalia, creveți și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cannelloni de spanac și nucșoară, Spanac ofilit cu unt de nucșoară, și Spanac piperat cu cremă de nucșoară.
Instrucțiuni
1
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
2
Se scurge bine; reveniți la tigaie. Se amestecă spanacul; aruncați bine până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
5
Se presară cu 1/4 linguriță sare; saut 2 minute sau până când creveții sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Sare
6
Scoateți creveții din tigaie; pune deoparte. Topiți 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați ceapa; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
8
Se amestecă bulionul, vermutul și coaja. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 8 minute sau pana cand amestecul incepe sa se ingroase. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Bulion
Carne De Vită
9
Adăugați brânză; se amestecă până se omogenizează bine. Se amestecă 1/4 linguriță sare, nucșoară și piper; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Nucșoară
Piper
Sare
10
Adăugați amestecul de creveți și ceapă în amestecul de paste; aruncați pentru a combina.