Paste cu sos de cremă de vodcă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pastele cu sos de cremă de vodcă. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. O porție conține 405 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, frișcă, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Paste Cu Sos De Cremă De Vodcă (Ușor), Penne Alla Vodka (Pastă Cremă De Vodcă), și Papion Pastan și sos de vodcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți și păstrați cald.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 4 minute sau până se înmoaie.
Adăugați 1/4 linguriță sare, piper și usturoi; saut 1 minut.
Adăugați vodcă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute sau până când lichidul este redus cu aproximativ jumătate. Se amestecă 1/2 linguriță sare, bulion și roșii; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 8 minute.
Puneți amestecul de roșii într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Procesați până la neted. Puneți amestecul de roșii în tigaie; se amestecă smântâna. Gatiti 2 minute la foc mediu, amestecand continuu.
Se ia de pe foc. Se amestecă pastele fierte, rămânând 1/4 linguriță de sare și busuioc.