Paste cu porumb și Kale
Pastele cu porumb și Kale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 596 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare kosher, unt, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Paste Cu Porumb La Grătar Și Varză Neagră, Pastele mele dietetice spiralizate: paste de pui coapte și Kale Zucchini, și Săptămâna Pastelor: Paste Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați boabele de porumb de pe știuleți și transferați-le într-un castron, apoi răzuiți știuleții cu spatele unui cuțit peste vas pentru a extrage lichidul; deoparte.
Puneți bobul de porumb într-o oală mare și umpleți cu apă; condimentează cu sare. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi adăugați pastele și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează; rezervați 1 cană din apa de gătit pentru paste, apoi scurgeți. Aruncați știuleții.
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez sau oală cu fund greu la foc mare.
Adăugați jumătate din ciuperci într-un singur strat și gătiți, netulburate, până devin aurii, 4 până la 5 minute. Condimentează cu sare, amestecă și continuă să gătești până se înmoaie, încă aproximativ 5 minute; se transferă într-un bol mare.
Adăugați încă 2 linguri de ulei de măsline în oală și repetați cu ciupercile rămase.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline, fulgii de usturoi și piper în oală; gătiți, amestecând, până când usturoiul este moale, 1 până la 2 minute. Se amestecă varza și se condimentează cu sare. Acoperiți și gătiți până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați sâmburii de porumb, ciupercile, scallions și untul. Gatiti, amestecand, pana cand untul este topit si amestecul este incalzit, aproximativ 2 minute.
Adăugați pastele și 1/2 cană din apa de gătit rezervată pentru paste; gătiți, amestecând, până se încălzește, încă 1 până la 2 minute, adăugând mai multă apă de gătit după cum este necesar pentru a slăbi sosul. Condimentează cu sare și piper.
Fotografie de Anna Williams