Paste cu ciuperci, varză de Bruxelles și parmezan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu ciuperci, varză de Bruxelles și parmezan. O porție conține 709 calorii, 23g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci precum shiitake, suc de la 1 lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Pui parmezan cu ciuperci și varză de Bruxelles, Paste Pappardelle cu ciuperci și varză de Bruxelles, și Paste din grâu integral cu varză de Bruxelles și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală medie cu apă sărată.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare până la fumat.
Adăugați varza de Bruxelles, aruncați pentru a acoperi în ulei, condimentați cu sare și piper, gătiți fără să vă mișcați până când este bine carbonizat pe o parte. Aruncați și continuați să gătiți până când frunzele sunt de un verde aprins și carbonizate în pete, aproximativ 2 minute în total.
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în aceeași tigaie la foc mare până când fumați ușor.
Adăugați ciuperci și gătiți, aruncând ocazional, până când umezeala s-a evaporat și ciupercile sunt bine rumenite, aproximativ 4 minute.
Adăugați șalotă, usturoi și cimbru și gătiți, amestecând, până când șalota este înmuiată și parfumată, aproximativ 1 minut.
Adăugați unt, suc de lămâie și bulion. Fierbeți până când sosul este redus și emulsionat, aproximativ 1 minut. Condimentați după gust cu sare și piper (acest lucru poate să nu fie necesar dacă stocul este cumpărat din magazin). Puneți deoparte focul.
Adăugați orecchiette în oală și gătiți, amestecând ocazional, până aproape al dente (cu aproximativ 1 minut mai puțin decât instrucțiunile pachetului).
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de apă de gătit.
Adăugați orecchiette, jumătate de parmezan, apă de gătit rezervată pentru paste și o cantitate generoasă de piper negru la ciuperci. Gatiti, amestecand, la foc mare pana cand pastele sunt complet al dente si lichidul s-a ingrosat intr-un sos care acopera pastele, aproximativ 1 minut. Dacă sosul pare gras sau rupt, adăugați 2 linguri de bulion sau apă și amestecați energic pentru a-l readuce împreună. Se amestecă frunzele de varză de Bruxelles și se servește, topping cu mai multă brânză la masă.