Paste cu carpa de vitel, carnati si Porcini 4

Paste cu carpa de vitel, carnati si Porcini 4
Pastele cu carne de vită, cârnați și Porcini Rag ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 628 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ciuperci porcini, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați ragu & spanac Paste coace, Paste cu linte și cârnați Ragu (Vegetarian), și Sos de paste de casă-Ragu cu roșii și cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 cană de apă și ciuperci la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Lăsați să stea 15 minute. Se strecoară lichidul de înmuiere prin sită căptușită cu prosop de hârtie în castron. Tăiați gros ciupercile. Puneți lichidul și ciupercile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa, morcovul, 1/4 cană de pătrunjel și usturoiul. Saut pana cand legumele sunt fragede, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute. Împingeți legumele în partea laterală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați cârnați și gătiți până se rumenesc, despărțindu-vă cu spatele furculiței, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
7
Se adaugă vițel și saut până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
8
Adăugați vin. Creșteți căldura la mare și fierbeți până când vinul este aproape evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
9
Adăugați 1 cană bulion de pui; se fierbe 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
10
Adăugați lichid de ciuperci rezervat. Se fierbe până când lichidul este aproape absorbit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
11
Transferați amestecul în procesor. Folosind aproximativ 4 porniri / opriri, procesați doar până când sunt tocate grosier. Întoarceți amestecul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Se amestecă roșiile cu sucuri, frunze de dafin, salvie, semințe de fenicul și ciuperci porcini. Reduceți căldura la minim. Fierbeti neacoperit până când sosul se ingroasa, de rupere până roșii cu furculita, adaugand restul de supa de pui 1/2 cana la un moment dat și amestecând ocazional, aproximativ 1 oră. Se condimentează cu sare și piper. (Rag-ul se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Supă De PuiSupă De Pui
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CiuperciCiuperci
TomateTomate
SosSos
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
13
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Scurgere.
15
Adăugați sosul în oala de paste și reîncălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
16
Adăugați paste și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
17
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
18
Se presara cu branza si restul de 2 linguri patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
19
* Ciupercile porcini uscate sunt disponibile pe piețele italiene, magazinele de produse alimentare de specialitate și multe supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini UscateCiuperci Porcini Uscate
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista