Paste cu Bietă și naut

Paste cu Bietă și naut
Pastele cu Bietă și năut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 286 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de năut, bietă elvețiană, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Năut și Bietă Elvețiană, Chard Elvețian Și Năut, și Năut Prăjit Cu Bietă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți apa pentru paste și începeți să o gătiți conform instrucțiunilor pachetului. În timp ce pastele se gătesc, spălați bietul și îndepărtați tulpinile; puneți-le deoparte pentru o altă utilizare. Tăiați frunzele grosolan. La foc mediu-mare, încălziți o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și presărați-o ușor cu sare. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Adăugați usturoi, fulgi de ardei roșu și ciuperci și reduceți focul. Gatiti, amestecand, pana cand ciupercile se inmoaie, adaugand o lingura sau doua de apa daca este necesar pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Adăugați pasta de roșii și apă și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Adăugați naut și fierbeți până când pastele sunt gata. Când pastele sunt fierte, scoateți și rezervați 1 cană de lichid de gătit înainte de a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Adăugați 1/2 cană de lichid la năut. Se amestecă bietul și se acoperă. Gatiti pana cand smogul este doar ofilit, aproximativ 2-3 minute. Se amestecă pastele, se adaugă apă suplimentară pentru paste, dacă este necesar, pentru a se umezi și se adaugă sare și piper după gust. Chiar înainte de servire, amestecați sucul de portocale sau oțetul balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Chard ElvețianChard Elvețian
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista