Paste cremoase cu prosciutto

Paste cremoase cu prosciutto
Pastele cremoase cu prosciutto durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,53 USD per porție. Acest fel principal are 655 de calorii, 21 g de proteine și 39 g de grăsime per porție. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați sos Alfredo, ciuperci, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 69%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Paste cremoase cu usturoi cu ciuperci și prosciutto, paste proaspete cu scoici cu sos cremos de busuioc alb + prosciutto crocant și fettuccine cremoase cu prosciutto.

Instrucțiuni

1
Gătiți fettuccine conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o cratiță mare, căliți ciupercile și ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați spanacul. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; gătiți doar până când spanacul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
3
Se amestecă sosul Alfredo și prosciutto; gătiți timp de 1-2 minute sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
ProsciuttoProsciutto
4
Scurge pastele; se adaugă în sos și se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista