Paste alla Carbonara
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pastan alla Carbonaran. Această rețetă servește 4 și costă 1,86 USD pe porție. O porție conține 913 calorii, 34G de proteine, și 44G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână brânză ricotta, mazăre albită, piper crăpat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Pastan alla Carbonara, Bacon și ou cărbune Miner Paste: Rigatoni alla Carbonara, și Spaghetti alla Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți slănina, uleiul de măsline și usturoiul într-o tigaie mare cu fund greu la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când începe să facă puțină grăsime. Aproximativ 6 minutes.In un castron de dimensiuni medii bate ușor ouăle și ricotta împreună.Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați 2 linguri de sare și pastele. Se amestecă și se gătește conform instrucțiunilor pachetului până la al dente.Ridicați focul sub slănină la mediu-înalt și gătiți slănina până când este crocantă pe margini, dar încă mestecată în centru. Rândul său, de căldură.
Scurgeți pastele și transferați-le în tigaie cu slănină. Tigaia ar trebui să fie încă suficient de fierbinte încât pastele să sfârâie.
Adăugați mazărea și amestecul de ricotta de ou. Aruncați pastele distribuind brânza și gătind oarecum oul.
Adăugați cea mai mare parte a Pecorino Romano.
Serviți în boluri calde, cu o măcinare bună de piper negru și extra Pecorino Romano pe lateral.