Paste și ciuperci cu topping de pesmet de parmezan
Pastan și ciuperci cu parmezan Crumb Topping ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 775 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciuperci porcini, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel și parmezan-topping de firimituri de ou, Parmezan de vinete cu Topping de pesmet crocant, și Paste Cu Topping De Pesmet De Hamsie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. Unt un vas de copt de 13 x 9 inci sau alt vas de copt din sticlă sau ceramică de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Înmuiați porcini în apă fierbinte clocotită într-un castron până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Întindeți firimiturile într-o tigaie superficială și coaceți, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 6 minute. Se răcește complet în tigaie pe un raft, apoi se aruncă cu usturoi, pătrunjel, ulei de măsline, piper și 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Pătrunjel
Brânză
Usturoi
Piper
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
4
Scurgeți porcini într-o sită căptușită cu un prosop de hârtie așezată peste un castron și rezervați lichid de înmuiere, apoi clătiți porcini pentru a îndepărta orice nisip. Se usucă și se toacă mărunt.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
5
Încălziți untul și uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati ceapa și usturoiul, amestecând, până când ceapa este aurie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se adauga ciupercile cremini, oregano, sare, piper si saut, amestecand din cand in cand, pana cand se evapora ciupercile lichide si se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Piper
Sare
7
Se amestecă porcini tocați, lichid de înmuiere rezervat și bulion și se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
8
Între timp, gătiți pastele într - o oală de 6 până la 8 litri cu apă sărată clocotită, neacoperită, până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se transferă în vasul de copt și se amestecă amestecul de ciuperci și restul de 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
10
Presărați pâinea topping uniform peste paste și coaceți, neacoperite, până când firimiturile sunt aurii, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
* Toppingul de pesmet poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei.