Pastă De Harissa De Casă
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Pasta de Harissa de casă ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 40 de calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de căței de usturoi, până la 5 ardei chile, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pastă De Harissa De Casă De 5 Minute, Cum se face pasta Harissa, și Pastă De Migdale De Casă.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o tigaie uscată din fontă și gătiți la foc mediu timp de 2 până la 3 minute sau până când semințele devin parfumate și încep să se prăjească.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se macină până la o pulbere fină într-o râșniță de cafea sau condimente.
Transferați amestecul de condimente într-un robot de bucătărie sau blender.
Adăugați usturoi, sare de mare și scorțișoară și procesați într-o pastă.
Adăugați ardei și ulei și pulsați de mai multe ori pentru a face o pastă grosieră. Păstrați 2 până la 3 zile într-un recipient etanș.