Pastârnac Jazzed-Up mash

Pastârnac Jazzed-Up mash
Pastârnac Jazzed-Up mash este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă cu 6 porții. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 348 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de alune, o răzuire de nucșoară, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Încercați Piure de păstârnac curry, Țelină Și Păstârnac, și Piure De Păstârnac De Conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați păstârnacul în bucăți mari, destul de uniformizate: capătul slab va face o bucată, apoi fie înjumătățiți, fie sferturiți partea voluminoasă pe lungime, îndepărtați miezul și tăiați în bucăți de dimensiuni similare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
2
Aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă sărată, răsturnați păstârnacul și gătiți rapid timp de 10-15 minute, pe jumătate acoperite, până când sunt fragede, dar nu slushy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se scurge bine, apoi se întoarce păstârnacul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Împingeți păstârnacul într-o parte și puneți untul, condimentele și mult piper negru măcinat în spațiu. Puneți cratița la foc foarte mic și lăsați untul să se topească, condimentele să se încălzească și păstârnacul continuă să se usuce câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Acum adăugați laptele și uleiul și zdrobiți păstârnacul energic, până se omogenizează. (Nu vor arăta la fel de netede ca piureul de cartofi, dar un gust rapid vă va spune dacă au mai rămas bulgări.) Reglați condimentul, dacă este necesar, și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista