Pastârnac Jazzed-Up mash
Pastârnac Jazzed-Up mash este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă cu 6 porții. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 348 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de alune, o răzuire de nucșoară, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Încercați Piure de păstârnac curry, Țelină Și Păstârnac, și Piure De Păstârnac De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați păstârnacul în bucăți mari, destul de uniformizate: capătul slab va face o bucată, apoi fie înjumătățiți, fie sferturiți partea voluminoasă pe lungime, îndepărtați miezul și tăiați în bucăți de dimensiuni similare.
Aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă sărată, răsturnați păstârnacul și gătiți rapid timp de 10-15 minute, pe jumătate acoperite, până când sunt fragede, dar nu slushy.
Se scurge bine, apoi se întoarce păstârnacul în cratiță.
Împingeți păstârnacul într-o parte și puneți untul, condimentele și mult piper negru măcinat în spațiu. Puneți cratița la foc foarte mic și lăsați untul să se topească, condimentele să se încălzească și păstârnacul continuă să se usuce câteva minute.
Acum adăugați laptele și uleiul și zdrobiți păstârnacul energic, până se omogenizează. (Nu vor arăta la fel de netede ca piureul de cartofi, dar un gust rapid vă va spune dacă au mai rămas bulgări.) Reglați condimentul, dacă este necesar, și serviți imediat.