Partea frecată de rozmarin a somonului cu cartofi prăjiți, păstârnac și ciuperci

Partea frecată de rozmarin a somonului cu cartofi prăjiți, păstârnac și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 383 calorii. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi cu piele albă, ulei de măsline, pinot noir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Partea frecată de rozmarin a somonului cu cartofi prăjiți, păstârnac și ciuperci, Rozmarin-partea frecat de somon cu cartofi prăjiți, păstârnac, și Partea învelită cu folie de somon cu lămâie și rozmarin.
Instrucțiuni
Se amestecă rozmarinul, sarea și piperul în procesor până se toacă mărunt. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat 4 linguri de ulei; procesați până la pastă grosieră.
Poziția 1 rack în treimea superioară și 1 rack în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 450 F. amestec de cartofi, păstârnac, 2 linguri de ulei și 3 linguri de amestec de rozmarin într-un castron mare.
Transferați amestecul de legume pe foaia de copt cu margini, aranjând într-un strat uniform. Prăjiți legumele pe raftul inferior 20 de minute.
Tapetați foaia mare de copt cu pergament.
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe foaie.
Se întinde cu amestecul de rozmarin rămas. Aruncați ciupercile cu amestec de legume. Întoarceți amestecul de legume în partea inferioară; așezați somonul pe raftul superior. Prăjiți somonul până când este opac în centru și legumele până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Tapetați platoul cu salată verde; așezați somonul deasupra verdețurilor.
Transferați legumele în vasul de servire.
Așezați foaia de copt cu legume peste 2 arzătoare la foc mare.
Adăugați vin și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Stropiți sucuri peste somon.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.