Parmezan runde cu Lox
Parmezan runde cu Lox ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 34 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Un amestec de piper măcinat grosolan, CR aproxormme fra aproxince, crenguțe de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Parmezan runde cu Lox, Parmezan Dovlecei Runde, și Parmezan Polenta Runde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 400 F. pentru fiecare rundă, lingura 2 lingurite brânză pe foaie cookie unse; pat în 2-inch rotund.
Așezați rundele la o distanță de 2 inci.
Presărați fiecare cu piper.
Coaceți la 400 de grade F. timp de 6 până la 8 minute sau până când marginile devin maro auriu deschis. (Nu exagerați.) Scoateți imediat din foaia cookie; așezați pe rafturi de sârmă. Se răcește 5 minute sau până se răcește complet.
Pentru a servi, partea de sus fiecare rundă cu lox, despre 1/4 linguriță CR fra fra fra FRA și mărar.
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider până la servire.