Parmezan Rapid De Pui
Rețeta parmezan rapid de pui ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 464 calorii, 47G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oregano, ou, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Parmezan Rapid De Pui, Parmezan rapid de pui pentru doi, și Paste Rapide De Pui-Parmezan.
Instrucțiuni
Așezați pieptul de pui cu părțile plate în jos pe o foaie de folie de plastic. Acoperiți cu o altă foaie de folie de plastic. Folosind o cratiță mică sau un sucitor, bateți ușor sânii la o grosime de aproximativ 1/3 inch. Se usucă sânii cu un prosop de hârtie.
Într-un castron, combinați pesmetul, parmezanul și oregano. Într-un alt castron, bateți ușor oul și sarea.
Periați ambele părți ale pieptului de pui cu ou, apoi acoperiți ușor cu amestec de firimituri.
Ulei cald într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare. Când uleiul strălucește, adăugați pui și gătiți aproximativ 3 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Presărați mozzarella uniform deasupra pieptului de pui în ultimul minut de gătit.
Transferați sânii pe farfurii de servire.
Între timp, sosul marinara cald în cuptorul cu microunde sau cratiță mică timp de 1-2 minute. Puneți aproximativ 2 linguri de sos peste fiecare sân.