Parmezan-Pui Dijon
Parmezan-pui Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 190g de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1750 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $ 8.67 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, muștar dijon, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Pui Dijon-Parmezan, Piept De Pui Parmezan La Cuptor Dijon, și Salată de pui de afine cu sos ușor de parmezan Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375.
Se amestecă untul și muștarul într-un vas superficial până se amestecă bine.
Amestecați firimiturile de pâine și brânza într-o pungă mare de plastic.
Înmuiați câte o bucată de pui în amestec de unt, acoperind toate părțile. Apoi puneți în pungă de pesmet, sigilați punga și agitați pentru a acoperi cu amestec de firimituri.
Așezați puiul într-un singur strat într-o tigaie dreptunghiulară unsă, de 13x9x2 inci.
Coaceți descoperit 20 până la 30 de minute, întorcându-vă o dată, până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.