Parmezan-Bărci De Dovlecei De Porc

Parmezan-Bărci De Dovlecei De Porc
Parmezan-carne de porc barci dovlecel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 531 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc în vrac, apă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Barci de dovlecei cu orez cu spanac parmezan, Bărci De Dovlecei Umplute Cu Parmezan De Pui, și Barci de dovlecei umplute cu carne de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare dovlecel pe jumătate pe lungime. Scoateți semințele și pulpa, lăsând un 1/4-in. coajă; pus deoparte. Se toacă pulpa; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați usturoiul și pulpa de dovlecel; se sotează 3-5 minute sau până când pulpa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Se ia de pe foc. Se amestecă firimiturile de pâine, 1/2 cană parmezan și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Presărați sare în interiorul cojilor de dovlecel. Umpleți fiecare cu 3 linguri de amestec de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se presară cu parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Așezați într-un 13-In fără grăsime. x 9-în. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Se toarnă apă în vas. Se acoperă și se coace la 350 la 15 minute. Descoperi; coaceți cu 15 minute mai mult sau până când dovlecelul este fraged și umplutura este încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista