Parmezan-Anghinare Crostini

Parmezan-Anghinare Crostini
Parmezan-anghinare Crostini ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 42. Acest hor d ' oeuvre are 72 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână baghetă, parmezan, inimi de anghinare marinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Crostini de anghinare și parmezan, Anghinare-parmezan Crostini, și Salată de anghinare, roșii Cherry și feta cu anghinare-Pesto Crostini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați în diagonală bagheta în felii de 42 (1/4 inch grosime). Rezervați orice baghetă rămasă pentru alte utilizări. Aranjați feliile pe foi mari de copt fără grăsime. Se prăjesc felii de 1 până la 2 minute sau până se prăjesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Se amestecă inimile de anghinare tocate și următoarele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
3
Întindeți 1 lingură de amestec de anghinare pe partea prăjită a fiecărei felii de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
BaguetteBaguette
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Coaceți la 450 timp de 6 până la 7 minute sau până când se rumenesc ușor și Bulbuc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții42
Scor De Sănătate0
Revista