Parker Casa Rolls

Parker Casa Rolls
Parker Casa role ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 42. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 116 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână zahăr, ou, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 7 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Rețete similare includ Parker Casa Rolls, Parker Casa Rolls, și Parker Casa Rolls.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, combinați 2 1/4 căni făină, zahăr, sare și drojdie; adăugați 1/2 cană margarină sau unt (1 băț). Cu mixerul la viteză mică, turnați treptat 2 căni de apă fierbinte de la robinet (120 grade F până la 130 grade F.) În ingrediente uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați ou; crește viteza la mediu; bate 2 minute, răzuire castron cu spatula de cauciuc. Bateți în 3/4 cană făină sau suficient pentru a face un aluat gros; continuați să bateți 2 minute, ocazional răzuind bolul. Cu lingura, amestecați suficientă făină suplimentară (aproximativ 2 1/2 căni) pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 10 minute, lucrând în mai multă făină (aproximativ 1/2 cană) în timp ce frământați. Formați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un castron mare uns, întorcându-se astfel încât partea superioară a aluatului să fie unsă. Se acoperă cu un prosop; să crească în loc cald (80-85 grade F.) până la dublat, aproximativ 1 1/2 ore. (Aluatul este dublat când 2 degete presate în aluat lasă o adâncitură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Puneți aluatul împingând centrul sau aluatul cu pumnul, apoi împingând marginile aluatului în centru. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor pentru a face o bilă netedă, acoperiți cu bol timp de 15 minute și lăsați aluatul să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
În 17 1/4-inch de 11 1/2-inch prăjire tigaie, la foc mic, se topesc rămase 1/2 cana margarina sau unt; tilt pan la grăsime de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Pe suprafața ușor presarata cu faina sucitor, rola aluat 1/2 inch grosime. Cu făină 2 3/4-inch tăietor rotund, se taie aluatul în cercuri. Ținând cercul de aluat de margine, înmuiați ambele părți în margarină topită sau tigaie cu unt; pliați în jumătate. Aranjați aluatul pliat în rânduri în tigăi, fiecare atingându-l aproape pe celălalt. Acoperiți tigaia cu prosop; lăsați aluatul să crească la loc cald până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
RolaRola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
TigaieTigaie
9
Coaceți rulourile timp de 15 până la 18 minute până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 7 m.
Porții42
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista