Parfaits De Ciocolată Cu Arahide
Parfaits de arahide de ciocolată durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 311 calorii. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, lapte condensat, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Parfaits Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, Parfaits cu unt de arahide și ciocolată, și Jell-O Ciocolata-unt de arahide Parfaits sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Împărțiți napolitane zdrobite între două pahare parfait. Într-un castron mic, bateți laptele, crema de brânză, untul de arahide, sucul de lămâie și vanilia. Îndoiți în topping biciuit. Lingură peste napolitane zdrobite. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 1 oră. Chiar înainte de servire, stropiți cu sirop și presărați cu arahide.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Parfait. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Moscato-ul roz cu bule desculț, cu un rating de 4,9 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Desculț Bulbuc Roz Moscato]()
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!