Paprikash De Porc Cu Aragaz Lent

Paprikash De Porc Cu Aragaz Lent
Rețeta Slow Cooker Poprikash de porc ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în jurul valorii de 8 ore. Acest fel principal are 467 calorii, 57G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, sare kosher, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Duminică Aragaz Lent: Paprikash De Porc, Paprikash De Vită Cu Aragaz Lent, și Sunday Slow Cooker: Carne De Porc Simplă Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați carnea de porc cu sare și piper și puneți-o în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Adăugați paprika, chimen, ceapă, usturoi, ardei roșu, bulion, oțet, sos Worcestershire, pastă de roșii și cimbru și amestecați pentru a combina. Condimentați cu 1/4 linguriță suplimentară atât de sare, cât și de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Porniți scăzut și gătiți 8 până la 10 ore, până se înmoaie. Aruncați cimbru. Se taie carnea, se adaugă smântână și se amestecă pentru a se combina. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Serviți deasupra tăiței de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții6
Scor De Sănătate49
Revista