Paprika și piure de cartofi dulci parfumați de portocale

Paprika și piure de cartofi dulci parfumați de portocale
Paprikan și portocaliu parfumat piure de cartofi dulci necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 246 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, scorțișoară măcinată, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure De Cartofi Dulci Cu Parfum Portocaliu, Orange-Bourbon Piure De Cartofi Dulci, și Piure De Cartofi Dulci Cu Esență Portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți și tocați gros cartofii dulci. Se acoperă cu apă și se aduce la fierbere într-o oală mare. Sare apa și gătește cartofii dulci până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și întoarceți cartofii dulci în oala fierbinte. Mash cartofii cu stocul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați sucul de portocale și 2 linguri de coajă de portocală. Apoi adăugați cimbru, boia de ardei, scorțișoară și puțin piper. Gustați și reglați condimentele. Acoperiți și scoateți de pe foc și serviți imediat. Pentru a menține cald, creați o baie de apă așezând oala cu piure de cartofi în 1 inch fierbând ușor apa într-o oală mai mare sau o tigaie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista