Pappardelle cu cârnați și semințe de fenicul bolognese

Pappardelle cu cârnați și semințe de fenicul bolognese
Pappardelle cu cârnați și semințe de fenicul bolognese ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 731 calorii, 29G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,38 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită parmezan, căței de usturoi, șalotă și ulei de măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cârnați picant Bolognese cu Pappardelle, Cârnați și semințe de fenicul Ragu, și Pappardelle alla Bolognese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cârnații în coajă într-o tigaie cu apă timp de 10 minute. Se răcește ușor, apoi se taie pielea și se aruncă și se toacă fin carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, încălziți o tigaie antiaderentă și prăjiți semințele de fenicul timp de aproximativ un minut pentru a le scoate în evidență aroma. Răsturnați semințele pe o farfurie, apoi adăugați uleiul în tigaie și prăjiți șalotele sau ceapa și usturoiul timp de aproximativ 5 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se amestecă cârnații tocați, vinul roșu, roșiile și roșiile pure și se fierbe timp de 8-10 minute până când roșiile s-au fiert pentru a face un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Scurgeți pastele, întoarceți-le în tigaie și aruncați sosul cu semințele de fenicul, parmezanul și pătrunjelul. Mână rotundă parmezan suplimentar la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista