Papion cu șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 355 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sosul de paste alfredo, brânza havarti, șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați caserola de 2 litri cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Între timp, într-o cratiță de 3 litri, încălziți sosul Alfredo la foc mediu, amestecând frecvent, până când este fierbinte. Amestecați ușor pastele fierte, sparanghelul, roșiile și șunca. Se amestecă 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Alfredo
Paste Fierte
Sparanghel
Tomate
Brânză
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se toarnă în caserolă.
4
Acoperiți; coaceți 35 până la 45 de minute sau până la bule. Se acoperă cu brânza rămasă.