Papioane, dovlecei, morcovi și pui
Papioane, dovlecei, morcovi și pui necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,68 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 433 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați unt, morcovi, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Dovlecei Și Papioane, Pui Și Papioane, și Papion cu pui și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu și gătiți 4 căței de usturoi 1 minut, până se rumenesc.
Așezați dovleceii în tigaie, condimentați cu sare și piper și gătiți până se înmoaie. Pune deoparte.
Puneți puiul în tigaie și gătiți 10 minute sau până când sucurile se limpezesc.
Așezați morcovii într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Gatiti pana se inmoaie, scurgeti si dati deoparte.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele farfalle și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Topiți untul în tigaie la foc mediu și gătiți usturoiul rămas până se rumenesc.
Se toarnă bulionul de pui și apa și se amestecă granulele de bouillon până se dizolvă. Se amestecă treptat parmezanul.
Se amestecă dovleceii, puiul și morcovul și se continuă gătitul până se încălzește. Aruncați ușor cu paste pentru a servi.