Pansamentul cu pâine de porumb al lui Louise

Pansamentul cu pâine de porumb al lui Louise
Sos Cornbread Louise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 486 calorii, 14g de proteine, și 31g de grăsime per portie. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Dacă aveți cârnați andouille, țelină, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Încercați Sos De Pâine De Porumb, Sos De Pâine De Porumb, și Sos De Pâine De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 1/2 cană de unt într-o tigaie de 13 x 9 inci și încălziți cuptorul la 425 timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Combinați făina albă de porumb și zahărul într-un castron mare; bateți în 2 ouă și zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb AlbăFăină De Porumb Albă
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă untul fierbinte în aluat, amestecând până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți la 425 timp de 30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește și se sfărâmă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Sotati carnatul andouille tocat intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 pana la 4 minute sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ceapa verde feliată, țelina tăiată cubulețe, ceapa tăiată cubulețe și ardeiul gras verde tăiat cubulețe în tigaie; sotati 5 minute sau până când legumele sunt fragede. Puneți amestecul de cârnați în castron cu amestec de pâine de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Topiți restul de 1/2 cană de unt în tigaie; adăugați ciuperci tăiate cubulețe și sotati 5 minute. Dacă doriți, reduceți timpul de saut la 3 minute și adăugați 1 cană de sherry uscat în tigaie. Gatiti, amestecand des, pana cand lichidul este redus la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sherry UscatSherry Uscat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați amestecul de ciuperci, pecanele tocate, pătrunjelul tocat și condimentul creol la amestecul de pâine de porumb în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Bateti impreuna restul de 2 oua si supa de pui; se adaugă la amestecul de cornbread, și se amestecă ușor până la umezită. Lingurați în 1 vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci și 1 vas de copt ușor uns de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
12
Pentru a face înainte: Chill pregătit, dressing unbaked în frigider peste noapte.
13
Lăsați pansamentul să stea până la temperatura camerei, apoi coaceți conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
14
Notă: pentru scopuri de testare numai, am folosit crin alb lapte bătut făină de porumb
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
15
Se amestecă și condimentele creole ale lui Tony.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate10
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista