Pansament Portughez Pentru Cârnați
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și primar? Pansamentul portughez pentru cârnați ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 16. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 87 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, țelină, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Îmbrăcăminte Portugheză, Pâine portugheză cu șuncă și cârnați, și Supă Portugheză De Cârnați-Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți măruntaiele și marinada la foc mic la foc mediu, acoperiți. Gătiti măruntaiele 20 de minute sau până când sunt fierte.
Se lasa sa se raceasca; se toaca marunt. Rezervați 1/2 cană de lichid de gătit.
Preîncălziți cuptorul la 37
Topiți untul într-un 10-la 12-in. tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați țelină, ceapă și măruntaie tocate și saut, amestecând ocazional, 2 minute.
Adăugați 3/4 cană bulion de pui, condimente de pasăre, salvie și usturoi. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând ocazional, până când țelina și ceapa sunt fragede, 20 de minute. Între timp, tăiați linguia în jumătate pe lungime, apoi feliați în 1/4-in.- semiluni groase.
Puneți cuburi de pâine într-un castron mare și amestecați amestecul de țelină, linguia și pătrunjelul. Se amestecă 1/2 cană de lichid de gătit și 1 cană de bulion de pui rămas.
Lingura pansament într - un 4-la 5-qt. coaceți vasul și acoperiți-l cu folie.
Coaceți 25 de minute, descoperiți și gătiți până se rumenesc deasupra, încă 10 până la 20 de minute.