Panna Cotta din lapte bătut cu fructe de pădure și Sabayon de vanilie
Reteta zară Panna Cotta cu fructe de padure si vanilie Sabayon ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 248 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Un amestec de fructe de pădure, cum ar fi mure, gelatină pudră, vin de desert și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panna Cotta de fasole de vanilie cu fructe de padure prajite, Panna Cotta cu fructe de padure proaspete, și Panna Cotta Cu Boabe Macerate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Face panna cotta
2
În castron mic, se presara gelatina peste 3 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
4
Într-o cratiță grea, medie, la foc moderat, amestecați smântâna și zahărul. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Cremă
Semințe
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
5
Se încălzește, șoptind ocazional, până se dizolvă zahărul, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se ia de pe foc și se amestecă în gelatină și zară. Se strecoară prin sită cu ochiuri fine într-un castron mediu, nereactiv, aruncând fasolea de vanilie. Acoperiți suprafața cu folie de plastic și lăsați să se odihnească la temperatura camerei 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Lapte Bătut
Gelatină
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Sita
Bateti
Bol
7
Împărțiți amestecul între ramekins și dați-l la frigider până se fixează, cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Face sabayon
9
Într-un castron mediu, folosind un mixer electric sau un tel, bateți smântâna până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
10
În castron mare de metal nereactiv, folosind mixer electric sau tel, amestecati împreună gălbenușuri de ou și zahăr până la lumină și galben pal, aproximativ 1 minut. Puneți vasul peste cratița cu apă abia fierbinte și amestecați în vin. Gatiti, batand constant si avand grija sa nu lasati amestecul sa se abureasca, pana cand amestecul se ingroasa si termometrul cu citire instantanee introdus in registrele centrale 140, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Apă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
Bol
11
Scoateți vasul din cratiță și continuați să bateți până când amestecul se răcește, 2 până la 3 minute. Îndoiți în lichior de portocale, apoi pliați ușor în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Portocale
Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
12
Pentru a asambla și servi
13
Folosind un cuțit subțire ascuțit, tăiați în jurul marginii interioare a fiecărui ramekin pentru a slăbi. Scufundați fundul de 1 ramekin în castron cu apă foarte caldă 6 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cuțit
Bol
14
Așezați farfuria de desert cu susul în jos deasupra ramekin și inversați, ridicând ușor ramekin pentru a permite panna cotta să se așeze pe farfurie. Repetați pentru a desface restul de panna cottas.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
15
Aranjați fructele de pădure deasupra și în jurul fiecărei panna cotta și lingurați sabayon peste fructe de pădure. Dacă doriți, folosiți blowtorch de bucătărie pentru a rumeni ușor sabayon și serviți imediat.