Panna Cotta de iaurt cu prune proaspete
Reteta de iaurt Panna Cotta cu prune proaspete ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 340 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Funcționează bine ca desert. Un amestec de ulei de canolan, apă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Panna Cotta Cu Căpșuni Și Prune, Iaurt Panna Cotta, și Iaurt Panna Cotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți ușor în interiorul tăvii de tort de 9 inci cu laturi înalte de 1 1/2 inci cu ulei de canola.
Combinați 2 linguri de apăși suc de lămâie într-un castron mic.
Sprinklegelatin peste; Se amestecă pentru a se amesteca.
Lăsați să stea până cândgelatina se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Whiskyaurt și 3/4 cană cremă într-un castron mare.
Combinați 1 cană de smântână și zahăr în miccratiță; se aduce la foc mic la căldură medie, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați amestecul de gelatină în crema fierbinteamestec; amestecați până se dizolvă gelatina.
Adaugamestec de cremă-gelatină în amestecul de iaurt;bateți pentru a amesteca.
Se toarnă amestecul în tava de tort.Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider până când panna cotta este setată, cel puțin 8 ore sau peste noapte. Faceți înainte: poate fi făcut cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.
Combinați prunele, zahărul, sucul de lămâie și coaja de lămâie într-un castron mediu; pentru a acoperi.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când se formează sucuri, aruncând ocazional, aproximativ 30 până la 45 de minute. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.
Folosind un cuțit mic, tăiați în jurul pannacotta pentru a slăbi marginile. Umpleți vasul mare cu 1 inch de apă fierbinte. Scufundați fundul tigaiei în apă fierbinte pentru a ajuta la slăbire.
Așezați platoul de desert cu susul în jos deasupra tigaiei; inversați panna cottaonto platou. Ridicați cu grijă tigaia și lăsați panna cotta să se așeze pe platou.
Tăiați panna cotta în pene. Împărțiți între plăci.
Se servește cu amestec de prune.