Panna Cotta de ciocolată cu cireșe glazurate de Port și Balsamic
Rețeta Panna Cotta de ciocolată cu cireșe glazurate de Port și Balsamic este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 730 calorii. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Un amestec de frișcă, ulei de canolan, port rubin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panna Cotta de ciocolată cu sos de rodie de vin de Port, Panna Cotta cu căpșuni balsamice, și Panna Cotta cu căpșuni balsamice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Periați șase căni de cremă de sticlă de 3/4 cană cu ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Cremă
2
Se toarnă laptele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se presară gelatina; se lasă să stea până se înmoaie gelatina, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
4
Se amestecă smântâna și zahărul într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați ciocolată; bateți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Bateți amestecul de ciocolată caldă în amestecul de gelatină; se amestecă pentru a se dizolva. Se amestecă vanilia. Lucrând în 2 loturi, transferați amestecul în blender și utilizați doar 3 porniri/opriri pentru a amesteca complet amestecul (nu amestecați prea mult). Împărțiți amestecul între cupe de cremă. Acoperiți și răciți 24 de ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Gelatină
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
1
Se amestecă cireșele, portul, zahărul și oțetul într-o tigaie mare și grea, la foc mare, până când zahărul se dizolvă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu și fierbeți până când cireșele sunt moi și lingura de lemn lasă calea în sos atunci când este trasă pe fundul tigaiei, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Oțet
Sos
Zahăr
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
2
Se ia de pe foc. Se răcește la temperatura camerei. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
3
Puneți căni de cremă într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se toarnă suficientă apă fierbinte în vas pentru a ajunge la jumătatea părților cupelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
5
Lăsați să stea 11/2 minute. Scoateți cupele din apă; ștergeți fundul uscat. Răsturnați fiecare pe farfurie, agitând ușor pentru a disloca panna cotta. Lingurați cireșele și sosul peste Panna cottas și serviți.